Despre mine, ca fotograf profesionist

Sunt Sonia Fotograf, si lucrez ca fotograf profesionist. Pasiunea de a lucra cu oamenii si pentru oameni, m-a impins sa fac pasul catre acest domeniu. Dupa cativa ani de lucru in domeniul imaginii, fotografia ma fascineaza la fel de mult ca in prima zi. De-a lungul timpului am intalnit cupluri, parinti, copii, oameni din mediul profesional, pur si simplu oameni alaturi de care am invatat sa redau emotiile momentului, bucuria, armonia, gratia unei gest sau a unei priviri.

In setul meu de lucru se gasesc atat echipamente de fotografiat profesioniste cat si softuri, programe, pentru editarea imaginilor. Ca fotograf profesionist mi-am propus sa transpun trairile unice prin obiectivul aparatului, asfel incat sa ramana memorabile in timp.

Daca vrei sa vezi cateva dintre albumele cu fotografie portret si fotografie de familie, intra pe pagininle acestui site. Totodata, te astept pe pagina mea de Facebook unde vei gasi noutatile proiectelor la care lucrez.

Si pentru ca cel mai bine e atunci cand vorbesc altii despre tine, am inlcus mai jos cateva randuri de la cei alaturi de care care am avut placerea sa construiesc ceva frumos.

Cateva cuvinte de la clienti:

Sonia pune foarte mult suflet în fotografie. Se implică personal, caută cele mai bune unghiuri, cele mai frumoase locuri (…) pentru a crea o poveste prin fotografie. Când ești fotografiată de un om bun, ai încredere că și fotografiile vor ieși bine. Eu am fotografii realizate de ea, absolut superbe. M-a făcut să ma simt unică. Prin Sonia Foto Creator trăiești o experiență deosebită. O recomand cu drag!  (Roxana Serenity)

Sonia este fotograful care scoate la lumina blitz-ului tot ce ai mai bun. 😉 Great photographer! Multumesc frumos, Sonia, pentru poze si rabdare! Oricine isi doreste sa o sedinta foto speciala, ar trebui sa apeleze la tine! 

Adriana P.

Iti multumesc din suflet, Sonia! Esti minunata, atat ca om, cat si ca fotograf!

Nina N.

Daca stiam ca ies asa reușite si frumoase, imi puneam deoparte mai mult timp pentru poze si veneam cu alta ținuta.

Dana I.

Super-fotografii și nu numai. Mulțumesc din nou pentru cea mai buna și mai apreciata poză de profil. Recomand cu drag !

Monica N.

„Roind in lanul de lavanda” Unele lucruri sunt menite sa se intample… visam vara asta cu ochii deschisi la un Festival al lavandei. Multumesc pentru o experienta de neuitat!

Roxana P.

Doamne, cat de bine arata fotografiile! Curg likurile pe Facebook! Un prieten cu care nu am mai vorbit de mult timp m-a felicitat.

Ioana P.

Sonia stie sa surprinda cea mai buna ipostaza in care ma aflu. Reda cu maiestrie si accentueaza toate punctele forte. In fotografiile Soniei arat si ma simt cu adevarat frumoasa. Multumesc din suflet, Sonia Foto Creator!

Felicia D.

Prin ochii Soniei, un fotograf talentat, făuritor de frumos și un om care aduce bucuria. O recomand din toată inima. Sonia Foto Creator

Daniela M.

Te astept sa ne cunoastem, in cadrul unei sesiuni tematice

Sonia Foto Creator